RSS Headline

Tuesday, 18 February 2014

Play Clash of Clans Using Android Emulator on Windows 8.1 PC

 

I have spent almost 72 hours looking for the best solution to play clash of clans on windows 8.1 PC.

Below are the working files that enable me to play clash of clans on my newly upgraded 8.1 laptop.

Bluestacks Offline Installer  from aTechguide

BS Multi Tool  thanks to codelover from http://forum.xda-developers.com

SuperUser

 

1-Install Bluestacks

2- Extract all for BS Multi Tool inside the Bluestack folder

     C:\Program Filex(x86)\BlueStacks

3- Copy SuperUser into the BS Multi Tool folder and do not extract the file

     C:\Program Files(x86)\BlueStacks\BSMultiTool

4- Execute BS Multi Tool

5- Choose 1 Auto Rooter/Unlocker

image

 

You can link your devices but you need to sign in first.  I am not taking credits for all the works and efforts taken by the greatest coder codelover and BlueStacks team and not forgetting the aTechguide.

This is a reference point for myself to run CoC on my laptop in case it turned blue again.

Enjoy your CoC running on PC.

Reactions:

7 comments:

No longer works with Bluestacks.

buat kalian yang maen game Clash Of Clans ane punya trik buat dapetin gems coc secara gratis dan legal tentunya, caranya gampang kok.

1. Download aplikasi Whaff Rewards di playstore
2. Setelah ke intsall buka appnya
3. Seteah di buka klik tombol login, login ajaa pake akun facebook kalian
4. Abis itu ada kotak invitation code
5. Masukan kode AL21817
6. Setelah masukan kode diatas kalian bakal dapet $0.3, lumayan kaan, kalian tinggal ngumpulin deh sampe 10$
7. Cara ngumpulinnya gampang, tinggal invite orang lain atau download aplikasi yang ada di app tersebut
8. Setiap download aplikasi kalian akan mendapat hadiah sebagai reward, hadiahnya bisa $0.17, $0.22 sampe $0.66
9. Setiap hari kalian pun akan mendapat reward bila setelah di download aplikasi tersebut tidak di uninstall lagi lumayan kaan setiap hari uang kalian bertambah hehehe
10. Setelah terkumpul $10 baru deh kalian bisa tukerin ke voucher google play,
11. Nah kalian bisa deh beli 1200 gem secara gratis, bisa buat builder, barbarian king, apa aja deh pokoknya lumayan gratiss...

Coba dulu bro jangan nyerah duluan, ngumpulin $10 cepet kok, ane aja baru 2 hari udah kekumpul %6.7, duitnya juga gk cuma buat coc, bisa juga semua game yg terhubung dengan playstore, atau juga bisa untuk pay pal, steam gift card, facebook gift card, macem macem deh pokoknya hahaha

-Selamat Mencoba-
Jangan lupa share trik berguna ini ya

Clash of Clans Online Hack >> Free Unlimited Gems, Gold & Elixir - http://www.livegamehacks.com/clash-of-clans-hack-online-generator/

Vielen Dank für die hilfreiche Informationen.
Ich bin sehr glücklich und dankbar, dass Sie diese mit uns geteilt.
Vielen Dank für den Austausch und halten uns bitte informiert mit neuen inform wenn möglich. Ich habe einige verwandte Informationen, die Sie unten mögen.
Clash of Clans hack
clash of clans cheats

Post a Comment

Nuffnang

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget